Universum

Fulländad

 

 

 

värld...

Grönt!

 

 

 

Glad!

Bränsle

 

 

 

Kärlek

Glädje

 

 

Gåva

Nöje

 

 

 

Missnöje....

Vänskap

 

 

En bra vän

Ledstjärna

 

 

Naturligt

Passion

 

 

Moder Jord

Se ljusglimtar

 

 

Hantera livets sorger...

Tankarna...

 

 

Det du tycker om...

Grundad

 

 

Sikte...

Skärp intuitionen - lyssna till din inre röst

1.Var ensam i 30 minuter per dag --- I en värld full av information, desinformation, andras åsikter och mediekampanjer är det ganska svårt att skilja mellan din inre och omvärldens röst. Lyssna på dig själv: ställ dig själv frågor. Du kommer i kontakt med vem du verkligen är och inte vad världen vill att du ska vara.
2. Sätt dig in i andras skor ---- Intuition är förmågan att känna vad någon annan tänker eller går igenom. Så känn om andra känner sig lyckliga eller ledsna eller stressade och du måste släppa dömande. Genom det kan du läsa människor djupare. Genom stark intuition kan hitta en soulmate, affärspartner eller en grupp vänner - som ger mer positiva energier.
3. Bekräfta dina vibbar ----- När du känner "något", erkänn känslan, fokusera på den och fråga dig vad den betyder. Den kan uppmana dig att göra något, varna för något, eller tipsar om vad som kommer. Du kan ha en positiv eller negativ känsla när du träffar andra, det är intuitionen som berättar något. Genom övning kommer du att känna igen din intuition.
4. Jag undrar ---- Säg till dig själv: "Jag undrar ..." och avsluta meningen med vad som helst som dyker upp. Låt bara ditt sinne vandra.  Säg t ex: "Jag undrar vilken färg nästa bil jag möter kommer att ha." -- "Jag undrar vem som ska ringa mig." Att undrar är ytterdörren till din intuition och det här tillåter ditt sinne att gå utöver logiskt tänkande och nå intuitionen.
5. Låt intuitionen guida till bästa resultat --- Det är en genväg till överflöd. Några av de mest framgångsrika i världen är beroende av sin intuition. De flesta människor vandrar genom livet utan en klar väg där de vill vara och hur man kommer dit. Om du t ex får en idé om ett nytt projekt knacka på din intuition. Din intuition vet redan om utgången blir dålig eller om det leder till framgång. 


Försöka

 


Veta...

Historia

 

 

Varje människa...

BlommorFrihet...

Balans


Skönhet ...

Drömmar

 


Lättsamt...

Vackert

 


Enkelt...

Guldkant

 

 

 

tid...

Solnedgångsfångare...

 fånga himlen...

Alla hjärtans Dag

En dag som Alla Hjärtans Dag borde alla med ett LEVANDE HJÄRTA göra något mot plågeri! 

ex skänka en slant eller skriva på listor m m mot någon form av plågeri Det är en äkta Alla hjärtans dag! Det är kärlek.

Men de flesta struntar nog förnöjsamt i det.

Jag sänder "hjärtan", en slant eller en underskrift till hjältarna som kämpar i organisationer. 
Som alltid.

Vad ser du...?

 

 


?...

 

Hjärtat...

"Precis som det finns ett kosmiskt centrum från vilket hela universum uppstår och har sitt vara och fungerar med kraften eller den riktande energin som härstammar därifrån, så finns också ett centrum inom ramen för den fysiska kroppen där vi har vårt väsen. 
Detta centrum i människokroppen är inte på något sätt annorlunda än det kosmiska centret. 
Det är detta centrum i oss som kallas Hridaya, sätet för ren medvetenhet, realiserad som existens, kunskap och salighet. 
Det här är verkligen vad vi kallar Guds säte i oss."

Yogi Bhagavan 

Yoga!

 

Enligt yogatraditionen består människan inte bara av den fysiska kroppen utan även av ett energisystem.

Inom yogan arbetar man med att balansera detta energisystem, det så kallade chakrasystemet, med avsikten att uppnå hållbart välbefinnande och balans i livet.

Före gryningen

Trevar fram på mörk väg ...

under nattens vingar...

och ser stjärnornas glans...

Snart gryr en gnistrande morgondag ...

vid horisonten…